home | Sitemap | FR NL |

Welkom op de website van SABELPACK !

Welcome

Sinds meer dan 60 jaar richten wij onze activiteit op de draagbare promotieverpakking en proberen alle dagen, onze ervaring, onze betrouwbaarheid en onze bekwaamheid ter uwe beschikking te stellen met de meest efficiënte service.

Uw bezoek aan onze website toont uw interesse voor ons gamma van producten. Om u volledige tevredenheid te geven bij uw keuze, zijn onze afgevaardigden en onze grafische dienst tot uw beschikking om u te adviseren en zo te kunnen slagen, samen tot de beste oplossing te vinden wat betreft publicitaire draagtassen

Onze onderneming beschikt over 2 vestigingen, enerzijds voor onze Franstalige en Duitstalige klanten te Louveigné (naast Luik) en anderzijds in Brugge voor onze Nederlandstalige klanten.

Onze afgevaardigden zijn eveneens ter beschikking alle maandagen (of op afspraak) in onze showroom, gevestigd in de grote inkomhal van Trade Mart te Brussel (kant Atomium) showroom 72. Maakt van de gelegenheid gebruikt om bij uw bezoek voor uw professionele aankopen, ons gamma te ontdekken en te beslissen op welke wijze u een meerwaarde wilt geven aan uw producten en uw activiteit.

Ontdekt onze verschillende producten: